Inschrijven bij Mantelzorg De Ronde Venen

Je kunt je inschrijven door middel van het invullen van het onderstaand formulier. Inschrijven is gratis. Daarna ontvang je 3x per jaar gratis onze mantelzorgkrant en jaarlijks de mantelzorgwaardering als je zorgt voor iemand die in De Ronde Venen woont.
 

De mantelzorgwaardering

Voor jou is het wellicht vanzelfsprekend dat je voor een ander zorgt. Toch verdient dat ook waardering! De gemeente De Ronde Venen geeft ieder jaar rondom de landelijke Dag van de Mantelzorg (10 november) een bedankje aan mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente De Ronde Venen woont.  Meer informatie over deze waardering.
 

Voorwaarden ontvangen van de waardering

Lees voor inschrijving de voorwaarden.
We attenderen je erop dat je te allen tijde kunt uitschrijven of jouw gegevens in kunt zien of toestemming kunt intrekken. Indien je onze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, stuur dan een mail naar: mantelzorg@stdb.nl of neem op werkdagen contact op via: (0297) 230 280.
 

Inschrijfformulier

Gegevens mantelzorger (* = verplicht)

 

(Wij stellen je deze vraag om gericht cursussen of informatie aan te kunnen bieden)
Wij stellen deze vraag om een beeld te krijgen hoeveel jonge mantelzorgers er in De Ronde Venen zijn. We nemen mogelijk contact met je op.
Zoals een informatiebijeenkomst over een bepaald ziektebeeld, een bijeenkomst over financiële regelingen voor mantelzorgers, cursus over het vinden van de juiste balans als mantelzorger of lotgenotencontact.
Bijvoorbeeld een vraag over vervangende zorg, extra hulp in het huishouden, een luisterend oor?

Ondertekening

Ik geef toestemming aan Tympaan-De Baat dat zij de bovenstaande gegevens in het cliëntsysteem van de organisatie tot mijn opzegging bewaart. Tympaan-De Baat gaat zorgvuldig om met mijn persoonsgegevens.