Huishoudelijke Hulp

De pilot Mantelzorgondersteuning Huishoudelijke Hulp liep van 2018 tot 1 juli 2020 en is gestopt.De gemeente heeft deze pilot voor mantelzorgers niet verder verlengd. De gemeente wil meer mantelzorgers ondersteunen met een breder aanbod. Zodra er meer bekend is over het nieuwe aanbod, worden mantelzorgers hierover geïnformeerd.  

Heb je dringend behoefte aan hulp bij het huishouden?  Misschien heb je een goede buur, vriend of kennis die een paar uur per maand wat huishoudelijke werkzaamheden voor je kan doen, tegen een vergoeding.
Als je de afspraken vast gaat leggen in een overeenkomst kun je eventueel gebruikmaken van de regeling dienstverlening aan huis.  Je kan ook denken aan hulp van een Saar aan Huis. 


Saar aan Huis is een klantgerichte particuliere organisatie die passende hulp biedt aan inwoners die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. De medewerkers, de Saars kunnen ingezet worden voor gezelschap, boodschappen en koken, nacht– en slaapdiensten, begeleiding en doktersbezoek of (licht) huishoudelijk werk. Het tarief voor reguliere werkzaamheden is € 23,00 per uur. Kijk voor meer informatie op de website van Saar aan Huis.
Wil je een gesprek of heb je vragen, neem dan contact op met Marion de Vries via 020-7602111 of per e-mail aan marion.devries@saaraanhuis.nl.  

Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op. 
Telefoonnummer: 0297-230280 of
e-mail: mantelzorg@stdb.nl