Inschrijven

Inschrijven bij Mantelzorg De Ronde Venen

Door bewust te worden van je rol als mantelzorger, kan het helpend zijn om een balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf.
Inschrijven is gratis. Je kunt je inschrijven door middel van het invullen van het onderstaand formulier.
Daarna ontvang je 3x per jaar gratis ons informatieve magazine MantelKRACHT in de brievenbus en jaarlijks de mantelzorgwaardering als je zorgt voor iemand die in De Ronde Venen woont. Tevens kun je uitnodigingen ontvangen van de activiteiten, cursussen of informatie bijeenkomsten die wij organiseren.

De mantelzorgwaardering

Voor jou is het wellicht vanzelfsprekend dat je voor een ander zorgt. Toch verdient dat ook waardering! De gemeente De Ronde Venen geeft ieder jaar rondom 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, een bedankje aan mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente De Ronde Venen woont.

Voorwaarden ontvangen van de waardering

We attenderen je erop dat je te allen tijde kunt uitschrijven of jouw gegevens in kunt zien of toestemming kunt intrekken. Indien je onze informatie niet (meer) wenst te ontvangen, stuur dan een mail naar: mantelzorg@stdb.nl of neem op werkdagen contact op via: (0297) 230 280.

Inschrijfformulier
    AbcoudeAmstelhoekBaambruggeDe HoefMijdrechtVinkeveenWilnisWaverveenNiet in De Ronde Venen

    (Invullen in het geval van overig:)

    (Invullen in het geval van overig:)


    Ondertekening