ZorgMies

Langer thuiswonen in De Ronde Venen kan met goede thuishulp van een ZorgMies. Een ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met je koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoud je zelf of je naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 
Heb je zelf of je naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum? Zoek je aanvullende of vervangende mantelzorg of zorg voor jezelf, aanvullend op de thuiszorg? ZorgMies biedt thuishulp voor jong en oud in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek.
Bel Simone op 020 – 22 59 411 om te beluisteren wat een ZorgMies voor je kan betekenen.

Overweeg je om extra hulp in huis in te schakelen van ZorgMies? Dan zijn de kosten natuurlijk een belangrijke factor. Wij vinden het belangrijk dat je de beste zorg krijgt met een vertrouwd gezicht en dat de tarieven voor iedereen toegankelijk zijn. Bel Simone en vraag naar de tarieven. Kijk voor meer informatie op de website van ZorgMies De Ronde Venen.

Wil je zelf werken als ZorgMies?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio De Ronde Venen?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen.