Parkinson Café

Het Parkinson Café Woerden is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(isme), hun partners, familieleden en/of mantelzorgers. In een informele en ontspannen sfeer kan er koffie en thee met een koekje worden genuttigd. Soms wordt er een spreker uitgenodigd die met een korte inleiding een discussie over een specifiek thema op gang brengt en begeleidt of wordt er een activiteit verzorgd. Adres: InteraktContour, Hendriklaan 7, 3481 VR in Harmelen. Het Parkinson Café Woerden kenmerkt zich door:
– laagdrempeligheid
– informatieve onderwerpen
– elkaar ontmoeten.
Het Parkinson Café Woerden wordt eenmaal in de 2 maanden georganiseerd op de 2e zaterdag van de maanden februari, april, juni, september en november. De toegang is gratis. U bent van harte welkom, de koffie en thee staat klaar. Vanaf 09.45 uur is de inloop en rond 10.00 uur starten we met het programma.
Het Parkinson Café Woerden wordt georganiseerd door de stuurgoep Parkinson Café met daarin vrijwilligers met diverse achtergronden zoals Parkinsonpatiënten, mantelzorgers, zorgprofessionals vanuit het ParkinsonNetwerk en een mantelzorgconsulent.