Mantelzorgwaardering

Wij betreuren het dat u nu geen gebruik kunt maken van uw groene Mantelzorgpas.
Wij hebben van GroupCard het bericht ontvangen dat de mantelzorgpas van De Ronde Venen in januari voorlopig niet te gebruiken is.
Dit heeft te maken met de technische overgang naar een ander systeem wat langer duurt dan verwacht.
Er wordt hard gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

De verwachting is dat met de mantelzorgpas in februari weer betaald kan worden bij lokale ondernemers in De Ronde Venen die aangesloten zijn.

Voor aanvullende informatie of vragen neem contact op met Groupcard over De Ronde Venen Pas op telefoonnummer: 088-5387028.
Wij informeren u als de pas (weer) gebruikt kan worden.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Als je voor iemand zorgt die in de gemeente De Ronde Venen woont, ontvang je rond 10 november € 50,- op de ‘De Ronde Venen Pas’ als jaarlijkse waardering voor je inzet. De Ronde Venen pas is een lokale cadeaupas (zie afbeelding onderaan) die je kunt besteden bij aangesloten winkeliers.
Je kunt denken aan de keurslagerij in Abcoude, de boekhandel in Mijdrecht of het pannenkoekenrestaurant in Vinkeveen. Heb je als mantelzorger al een De Ronde Venen Pas? Dan wordt rond 10 november € 50,- bijgeschreven. De pas is gebruiksklaar en hoeft niet geactiveerd te worden.
Bewaar de pas goed, ook als je het tegoed hebt gebruikt. Raak je de pas toch kwijt en moet er een nieuwe pas worden aangevraagd, dan wordt daarvoor €5 in rekening gebracht en afgeschreven van het tegoed dat nog op je pas stond.

Ontvang ook de cadeaupas!

Inschrijven is via het online inschrijfformulier zo gedaan: www.mantelzorgderondevenen.nl/inschrijven
Telefonisch opgeven kan ook. Bel dan naar het Servicepunt: (0297) 587 600.

Vraag en antwoord Mantelzorgpas / Blauwe pas - De Ronde Venen Pas.

Er zijn verschillende passen in de gemeente De Ronde Venen in omloop. Op de pagina  Vraag en antwoord krijg je antwoord op je mogelijke vragen over deze verschillende passen.
In 2018 is er éénmalig een Cadeaupas 2018 uitgegeven met een rode strik in de linker bovenhoek. Deze pas was tot 1 maart 2019 geldig om een extra cadeautje op te halen bij een aangesloten winkelier.
Het mantelzorg-tegoed staat altijd op de 'groene' De Ronde Venen Pas en de pas hoeft niet geactiveerd te worden voor gebruik.