Mantelzorgwaardering

Als je voor iemand zorgt die in de gemeente De Ronde Venen woont, ontvang je rond 10 november een VVV-kaart met € 50,- tegoed als jaarlijkse waardering voor je inzet. De VVV-kaart is gebruiksklaar online en in winkels waar de kaart wordt geaccepteerd en hoeft niet geactiveerd te worden.

Ontvang ook de VVV-kaart met € 50,- cadeau!

Inschrijven is via het online inschrijfformulier zo gedaan: www.mantelzorgderondevenen.nl/inschrijven
Telefonisch opgeven kan ook. Bel dan naar het Servicepunt: (0297) 587 600.

Vraag en antwoord
Mantelzorg De Ronde Venen Pas.

De groene Mantelzorg De Ronde Venen Pas is nog tot 1 juli 2021 te gebruiken bij aangesloten winkeliers. Kijk op de website van derondevenenpas om te zien hoe hoog het saldo is en bij welke winkeliers je met de pas kunt betalen. Mocht je in de praktijk nog tegen een probleem aanlopen, neem dan gelijk contact op met Groupcard over De Ronde Venen Pas op telefoonnummer: 088-5387028. Groupcard kan alleen verhelpen wat nog niet goed gaat, wanneer ze horen wat niet goed gaat.

Tot en met 2019 werd de mantelzorgwaardering op een lokale cadeaupas (zie afbeelding onderaan) gestort die je tot 1 juli 2021 kunt besteden bij aangesloten winkeliers. De pas is gebruiksklaar en hoeft niet geactiveerd te worden. Bewaar de pas goed zo lang er tegoed op staat. Raak je de pas toch kwijt en moet er een nieuwe pas worden aangevraagd, dan wordt daarvoor €5 in rekening gebracht en afgeschreven van het tegoed dat nog op je pas stond.

Voorheen waren er verschillende lokale passen in de gemeente De Ronde Venen in omloop. Op de pagina  Vraag en antwoord krijg je antwoord op mogelijke vragen over de verschillende passen.
In 2018 is er éénmalig een groene Cadeaupas 2018 uitgegeven met een rode strik in de linker bovenhoek. Deze pas was tot 1 maart 2019 geldig om een extra cadeautje mee op te halen bij een aangesloten winkelier.
Het mantelzorg-tegoed staat op de ‘groene’ De Ronde Venen Pas (zonder rode strik) en de pas hoeft niet geactiveerd te worden voor gebruik. Het tegoed is te besteden tot 1 juli 2021.