Wandelgroep

Houdt u van wandelen en heeft u behoefte om ervaringen uit te wisselen over de mantelzorg die u verleent?
Neem dan deel aan de wandelgroep.

Elke derde vrijdag van de maand organiseert Mantelzorg De Ronde Venen een wandeling en tijdens het wandelen gaan we in gesprek. Daarom noemen we het ook wel de Wandelgespreksgroep.
De wandelgespreksgroep is er voor mensen die zorgen voor iemand die langdurig ziek is, zoals voor een partner, ouder, kind, buur of kennis. De wandelgroep wordt begeleid door Ester Hoogkamp of Tanja Quist samen met Greet Vonk onze vrijwilliger die de wandelingen uitzet en ook een luisterend oor biedt.

Programma 
We starten om 10.00 uur met koffie en daarna maken we een wandeling van circa een uur in een rustig tempo; over verharde of onverharde wegen. Telkens nemen we een ander stuk van De Ronde Venen in de wandeling mee. We bespreken onderling diverse onderwerpen als: Hoe is mijn leven veranderd, hoe ga ik om met gedragsveranderingen, hoe kijk in naar de toekomst en hoe blijf ik als mantelzorger in balans. Er is ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te bespreken en samen te zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen.

Opgeven of vragen?
• mantelzorg@stdb.nl of 0297-230 280. T.a.v. Tanja of Ester van Mantelzorg De Ronde Venen.
> Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer als u ons een mail stuurt.
Wij nemen vervolgens contact met u op.